Ne visas zivis ir vienādas. Piekritīsiet?
Dažas garšo labāk, dažas smaržo labāk un dažas vienkārši ir labākas veselībai. Un tam ir iemesli, kāpēc mūsu zivju produkcija pozitīvi pastimulē garšas kārpiņas:
mēs pārstrādājam no kvalitatīvām iepirktām zivīm,
cepam nēģus tradicionāli uz oglēm un pēc tam apstrādājam tālāk pēc sentēvu receptes,
pēc iespējas izmantojam svaigas zivis ražošanai,
necenšamies pievienot virkni konservantu, pārtikas piedevu un krāsvielas,
zivis garšo labi bez tā visa,
mūsu kulināri bieži vien gatavo kā mājās, lai arī tas prasa vairāk laika,
netēmējam uz masveida zivju ražošanu (kam ir savas negatīvās sekas),
sekojam līdz pircēju vēlmēm... lai uzlabotu mūsu ražošanas metodes.
Tad kādēļ cilvēkiem garšo mūsu produkcija?
Jo mēs ražojam zivis ievērojot augšā minētos kritērijus un vēl.
Ja vēlies nobaudīt mūsu zivis arī tu, tad droši kontaktējies ar mani. Viegli atradīsi, kā to izdarīt šajā mājaslapā.
Veiksmi!
Comments